31 de des. 2010

EL GOVERN DELS MILLORS?

El Govern dels millors que preconitzava Artur Mas si resultava elegit president de la Generalitat, ¿és aquest Govern que ha nomenat? Va xerrar massa, va emfatitzar massa, va fer massa fanfàrria, perquè els que ens esperàvem veure un equip humà fora de sèrie, més aviat li veiem un equip fora borda, i inclús retrògrad.

Solament unes pinzellades. La vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, pertany al més pur estil conservador, devota de l’unionista (i no perquè sigui d’Unió) Duran i Lleida, la qual ja va declarar a La Vanguardia que CiU "no era independentista, en absolut". L’Artur Mas, tampoc no l’ha encertada amb la designació de Pilar Fernández Bozal. ¿No hi havia ningú millor per a Justícia, que una advocada de l’Estat implicada en evitar les consultes sobiranistes? Ja ha deixat anar aquesta consellera que no és prioritari recuperar les competències retallades per l’Estatut en matèria de justícia. Comencem bé; no fos cas que l’expedientin els seus superiors de l’escalafó...!

Què de dir Felip Puig: un gat vell, que hi veu a les fosques. Als altres els veig anodins, amb falta de trempera per a tenir penjada l’etiqueta "dels millors". Vull donar un vot de confiança a Ferran Mascarell que, vés per on, s’ha forjat en altres files, i que haurà de fer mans i mànigues per no renunciar als seus principis i aplaudir l’ideari convergent.

Ja sé que hem de concedir els clàssics 100 dies de marge a la gestió, però em temo que en determinats consellers els cent dies seran precisament per confirmar el que acabo de deixar anar. I és que d'un pi no n'esperis cireres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada